SERVER STORING NOVEMBER

Ik heb gemerkt dat door een storing bij de server het bericht van november niet is verstuurd. Nu doet alles het weer en kunt u alsnog zien hoe oktober voor mij is geweest en wat er in november gebeuren gaat.

NOVEMBER 2012

Tevreden kijk ik terug op oktober, het was een goeie maand. De kunstevenementen waren druk bezocht, op prachtige locaties en met geïnteresseerde mensen, en wat niet onbelangrijk is, ik heb ook goed verkocht.
Daarnaast mochten de workshops er ook zijn. Gemiddeld 2 in de week! er zijn hele mooie dingen gevilt van hoedje tot vachtkussens van eigen schapen en alles wat er tussen zit. Van een aantal mensen en hun gemaakte producten heb ik foto’s maar helaas niet van allemaal… in de hectiek vergeet je wel eens wat. Leuk was het compliment van een aantal dames dat ik een echte “juf” was! Orderlijk, duidelijk, gestructureerd en een beetje theorie, zodat je begrijpt wat je doet! Mijn beroep nog niet verleerd gelukkig.
Nu ga ik lekker zelf weer vilten om nog wat moois te maken voor mijn laatste (binnen) evenementen van dit jaar. Almelo is een gezellige goed bezochte markt en Sparkle organiseert een kerstfair in het gevangenismuseum van Veenhuizen. Ik heb er zin in!
November kan wat mij betreft al niet meer stuk! Ik werd oma van kleindochter Tara. Daar heb ik natuurlijk een geboortedekentje voor gevilt.

Activiteitenagenda NOVEMBER