OKTOBER 2013

  • Begin september was de kunstmarkt in Hoorn. Een heel grote markt met veel deelnemers en veel publiek. Helaas was er nauwelijks interesse voor viltwerk.
  • De eerste helft van september ben ik druk geweest met het aanvullen van mijn collectie jasjes en kragen. Ook heb ik een bruidsstola gevilt voor mijn nieuwe schoondochter.
  • De tweede helft van de maand stond in het teken van het huwelijk van zoon Bo. Hij is getrouwd op Barbados. Wij hebben er een week vakantie van gemaakt, met als hoogtepunt natuurlijk de prachtige bruiloft. En ik mocht nog getuige zijn ook, een compleet onverwachte eer!¬†Barbados is een mooi eiland met super vriendelijke mensen, tropisch klimaat, heerlijk eten en een prachtige vegetatie, onze zieltogende kamerplanten groeien daar sky-high en uitbundig! Kortom puur genieten!

ACTIVITEITENAGENDA OKTOBER

SCHAPENNIEUWS

Deze maand waren er gelukkig geen opmerkelijke perikelen. Ik heb nog wel even overwogen of ik Jip zou laten scheren, een eerste schering geeft zo’n mooie wol… maar ik heb het niet gedaan. Vond zo’n klein, kaal schaapje toch een beetje sneu om de herfst in te gaan. Volgende week gaan we bekappen!! Dat wordt weer feest…