AVG privacy regelgeving

Bericht in verband met de nieuwe Privacy Regelgeving.

In het kader van deze nieuwe privacy wetgeving ontvangt u deze mail die alleen tot doel heeft u over dit onderwerp te informeren.

———————————————————————

Via allerlei mails heeft u al gehoord heeft over deze nieuwe AVG: Algemene Verordening Gegevensbescherming.
Deze regeling gaat vandaag,  25 mei 2018 in.

Vanuit eerdere contacten staat u bij mij ingeschreven voor het ontvangen van nieuwsbrieven.
Daarom wil ik u bij deze om toestemming vragen uw gegevens in mijn bestand te houden zodat u op de hoogte blijft wat er gaande is via deze nieuwsbrieven.
Ze houden u op de hoogte van het reilen en zeilen van viltatelier Broos.

De gegevens die ik heb, uw naam en mailadres, hebben alleen betrekking op het ontvangen van nieuwsbrieven. Ze werden en zullen in de toekomst ook nooit worden gedeeld met anderen.

NB: U hoeft niets te doen als u graag geinformeerd wilt blijven via de nieuwsbrieven van atelier Broos.

Wilt u toch uitschrijven?
Mail naar eljen@atelierbroos.nl en ik verwijder uw gegevens worden uit de mailinglijst.

Een warme groet,
Eljen

eerste kwartaal 2018

  • De viltexpo in Dalfsen is op 6 januari afgesloten. Het was een succes! Daarna op vakantie en begin maart weer terug in een raar seizoen, begin maart heel koud daarna extreem warm. Gelukkig kon de schaapscheerder 13 april de schapen scheren zodat ze hun jas uit hadden tijdens de warme zomerweek! 4 Vachten zijn verkocht en de bestelling van 2 gevilte gotlandvachten is de deur al uit

Er zijn nog twee prachtige witte wensleydale vachten van 2,8 en 4 kilo te koop. Lengte krul zeker 15 cm. En 3 drentse heideschaap vachten. Heb je interesse mail me dan even over de prijs etc.  

  • De bestelling, een zwart ogend jasje met een vaag bloempatroon op het achterpand is na een lang denkproces, prachtig geworden.

 

  • Van 1 mei tot 1 juni is een deel van de collectie, zoals corsages, kettingen en zomertops te zien en te koop via Arthouse in de bibliotheek, Middenstraat 1, 9471 GC Zuidlaren. Ik deel een prachtige ruimte met 2 andere exposanten.