JANUARI 2014

Een nieuw jaar.. een nieuw begin… tijd voor verandering…???! Daar kun je heel lang over nadenken, jammer of toch wel fijn dat mijn hersenspinsels niet zichtbaar zijn. En daarom lijkt het misschien dat ik niets doe, maar uiteraard is niets minder waar. Tijdens mijn denkproces heb ik ook zo nu en dan mijn handen wel laten wapperen. De shawl is een product van mijn denkwerk. Heel anders dan ik normaal doe, uitbundig gedessineerd aan twee kanten en heel mooi soepel. Erg leuk om uit te leggen en de compositie te laten groeien. Het jasje is een opdracht volgens het bestaande concept.

fotofoto[1]foto[2]foto[3]

 

 

 

 

 

 

3 Replies to “JANUARI 2014”

  1. Hé El, wat een prachtige kleuren heeft die sjaal en wat een kek brilletje heb jij!

    Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Gee en we zien elkaar donderdag in Zwolle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.