september en oktober 2014

Augustus afgesloten met een fantastische kunstmarkt in Ootmarsum. Organisatie, weer, publiek en verkoop allemaal top! Een aantal jasjes van de slideshow is al weer verkocht!
Begin september rustig aan gedaan, niet veel gevilt wel veel in de tuin gewerkt, even mijn hoofd leeg maken.
Daarna de draad weer opgepakt en wat mooie krullenkragen gemaakt voor “kunst te Eerbeek” op 14 september. Wat een prachtige locatie en wat een een vrolijk, enthousiast publiek. Goed dat ik extra kragen had gemaakt want die vlogen weg.
Warm buiten en veel fruit aan de bomen, ha dachten de wespen maken we een nest dicht in de buurt. Dat had echt niet in het atelier gehoeven maar zo had ik wel gezelschap! Per dag kwam ik op meer dan 100 dood geslagen wespen. De wespenbestrijding had er een flinke kluif aan maar na twee keer komen en op 5 plekken inspuiten hebben de wespen zich er letterlijk en figuurlijk bij neergelegd. Pfff dat werkt echt niet fijn!
Nu aan het voorbereiden op twee evenementen in oktober. Claudette is ook weer terug van vakantie dus de wekelijkse dekenjassen-woensdag is weer gestart. Nog een dekenjas voor Jan gemaakt op bestelling, hij is er erg blij mee.
Agenda oktober
10 oktober privé mini herfstfair in Dalen
18 en 19 oktober Art Event in Ermelo
Schapennieuws
Begin september hebben Tonnie en ik alle schapen behandeld tegen de vliegen, bekapt en de wensleydales hun konten weer geschoond. Wist ik zo goed hoe het moest na de demonstratie op de dag van het schaap en met een super daar gekochte schaar aan de slag. Het ging vlot tot Pluk al spartelend me het mes uit handen sloeg, waardoor zijzelf een jaap in haar achterpoot kreeg net boven de hoef. Dat is geen gunstige plek weet ik nu want ze staat nog steeds te mankepoten op stal. Eerste injectie door de veearts, volgende drie door mij, brrrr, daarna al 2 weken iedere dag een kwartier in een sodabad. Het gaat de goed kant op maar we zijn er nog niet met de ziekenboeg…

One Reply to “september en oktober 2014”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.