NOVEMBER en DECEMBER

De herfst blijft zonnig en warm voor de tijd van het jaar. Dat is niet te merken bij de verkoop van de jasjes en de accessoires. Want zo’n heerlijk warm jasjes van vilt of deken komt gelukkig altijd van pas! In het atelier werk ik nog steeds bijna iedere dag gestaag door. Door een schouderblessure zijn de grote stukken helaas even wat minder goed te doen maar er blijft genoeg kleins over om te vilten. Nieuw zijn de polswarmers en mitaines, zie foto diavoorstelling.

Agenda November en December

ART ASSEN, kunstmarkt 1 en 2 november was net als vorig een jaar een daverend succes.

MODERN ART, winkel in Zandvoort heeft van 16 t/m 23 november weer de jaarlijkse week met werk van diverse textielkunstenaars. Broos doet mee met viltjasjes en Broos/Wollemijntje met capes.

GALERIE LEMFERDINGE in Paterswolde heeft een verkoop expositie van 29 november t/m 21 december en is in de weekenden open van 12.00 tot 17.00 uur. Broos doet daar mee met een collectie van jasjes en accessoires.

In ‘T HUUS MET DE BELLE in Echten, een plattelandswinkel met ambachtelijke producten, kunstnijverheid en kunst uit Echten en omgeving is van Broos/Wollemijntje een collectie dekenjassen, dekenmutsen en dekenkussens te koop tijdens de wintermaanden.

Schapennieuws

De ziekenboeg is leeg. Pluk loopt al weer een tijd helemaal gezond op 4 poten in de wei. Inmiddels hebben we ook de stal dubbel zo groot gemaakt, dus als het te nat wordt in de wei kunnen ze “op stal”. Ik ga nu met een gerust hart de winter in!

One Reply to “NOVEMBER en DECEMBER”

  1. goed werk Eljen, fijn dat de stal klaar is!
    Succes met je leuke polswarmers, misschien wordt het nog koud..?
    Groet Mieke Hurkmans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.