December 2015

Lang niets gepost want ik had niets nieuws te melden…. maar nu ben ik er weer!!!!                                 Een kapotte pees blijkt een kwestie van een heel lange adem. Soms voelde het, met een icepack op mijn voet, of ik twee stappen vooruit en drie achteruit ging. Deze maand de fysiotherapie afbouwen en mijn mobiliteit opbouwen. Als workaholic afkicken was moeilijk, nu mezelf weer op krikken en de draad oppakken blijkt ook niet eenvoudig. Ik zoek een mooie balans in viltwerk en andere fun.                       Wat een luxe he, zo’n keuze!

In november heb ik 2 workshops gegeven: krullen kragen en vacht vilten. De laatste op de educatieve zorgboerderij de Huif in Lelystad. Het was fantastisch weer, leuke groep mensen, voor het eerst met een heel jonge mannelijke deelnemer. Ze hebben hard gewerkt. Ik ook dus daarna weer pas op de plaats, dwz terug naar de bank, icepack en been omhoog… Gelukkig is het dan snel weer “normaal”.

IMG_1256

IMG_1261IMG_1263

 

 

 

 

 

 

Met vilten ben ik rustig aan weer begonnen. Te lang staan is er nog niet bij dus nog geen grote dingen… een lichtpaneel voor Sikko (heel dun vilten met behoud van de lokken van de vacht) en slofjes voor Lars. Deze maand wil ik de bestellingen van mensen met heel erg veel geduld gaan maken. Ik ben jullie echt niet vergeten!

IMG_1275 IMG_1274 IMG_1272

 

 

 

 

 

Schapen nieuws.

Helaas heeft gisteren gotlander 00074 besloten er voor de winter tussen uit te piepen! Ze had blijkbaar geen zin in kou en sneeuw. Nu heb ik geen elftal meer! Na de winter op zoek naar een mooi lam! De andere schapen zien er goed uit, maar dat zegt niet veel blijkt wel weer ……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.