MEI

Apetrots heb ik op de Viltexpo mijn twee nieuwe modellen voor het eerst getoond: viltjasjes met gebreide mouwen, kraag of zakken. Het breisel is van goltandwol (van eigen schapen) zelf gesponnen en gebreid. Omdat het maken veel tijd neemt zijn de jasjes alleen op bestelling met een levertijd van 2 maanden te koop. Je moet wel geduld hebben, maar dan heb je wel een uniek jasje helemaal op maat gemaakt.

P1070443

IMG_1368IMG_1367

 

 

 

 

 

IMG_1407IMG_1408IMG_1409

 

 

 

 

 

Marite en ik hebben tijdens de modeshow een aantal modellen van BROOS laten zien, dat was gezien de reacties een groot succes! Met dank aan Nicole Geerkens voor het maken van de foto’s.

P1070427 P1070449

P1070438

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgens heel veel tijd besteed aan de voorbereidingen van het 25 jarig jubileum van de ViltKontaktGroep, de landelijke viltvereniging. Het jubileumweekend werd gehouden op 23 en 24 april in het conferentieoord Mennorode. Met 130 vrouwen en 1 mam hebben we daar genoten van het feest, de uitleg van Cora Jongsma, het werken aan de viltlandschappen, de feestbeesten gemaakt in de regio’s, de heerlijke buffetten enz. Op de foto onze regio-pauw.

IMG_0239

IMG_1393

IMG_1389

 

 

 

 

 

 

IMG_1397IMG_1381De tweede lamp voor Sikko gemaakt. En een bestelling: een dikdoek jas voor Klaas.

 

 

 

 

IMG_1400IMG_1401Begin mei zijn de schapen geschoren en is er weer wat aan vachten te koop.

 

 

 

 

IMG_1406En toen liet het weer zich van zijn allerbeste kant zien, dus atelier uit en hop de tuin in. Veel werk in de borders, zomaar de akeleien en de vergeet-me-nieten verdwenen?? Elk nadeel heeft zijn voordeel want wat is er nou leuker dan plantjes kopen en gaten vullen in de borders! Een feestje. Ik zit nu onder de parasol te genieten van dit wonderschone uitzicht.

 

 

 

 

IMG_1403IMG_1404Mei, juni, juli en augustus ga ik aan de slag voor de kunstmarkt in Ootmarsum, op 26, 27, en 28 augustus, waar ik dit jaar zeker weer aanwezig zal zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.