expo kunstkamer Marum

Mijn site gehackt?? Ongelooflijk maar waar, en veel te laat ontdekt. Wat een nare gewaarwording. De updates waren vervuild, en ik was “uit de lucht”.   Dank zij zoonlief ben ik vanaf vandaag weer in de ether! De site ziet er anders uit, niet alles is compleet, maar daar werk ik. In ieder geval ben ik weer zichtbaar voor iedereen, gelukkig!

 

Gisteren was de opening van mijn expositie in de kunstkamer in Marum.

 

Samen met Els Brouwer exposeer ik daar mijn werk van 6 met t/m 4 juni.

Zaterdags en zondags is de kunstkamer open van 13.00 – 17.00 uur.

Op 14 mei ben ik zelf aanwezig voor een meet en greet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.