de tijd vliegt…

September en oktober alweer bijna voorbij! De tentoonstelling “Zeeleven in Vilt” in Katwijk aan Zee is afgelopen zondag afgesloten. Er zijn heel veel bezoekers geweest en voor alle deelnemende viltsters is de expositie zeer succesvol verlopen. 

.

Midden oktober heb ik een 3-daagse masterclass gevolgd bij Vrouw Wolle in Essen van Dagmar Binder. Een viltster uit Berlijn die ik al jarenlang bewonder. Het is wonderlijk, iedereen vilt op zijn eigen manier en toch is er telkens weer iets nieuws te leren. Soms klein, soms groot maar altijd de moeite waard! Ik heb een 3D oppervlak gemaakt in een shawl.

 

Zaterdag 27 oktober t/m zaterdag 3 november organiseert Skandika weer haar jaarlijkse kunstenaarsweek in Driehuis. Hier zal Broos ook aan deelnemen met een kleine collectie.

One Reply to “de tijd vliegt…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.