2019

Voor het nieuwe jaar heb ik twee quotes!

BUY LESS, CHOOSE WELL, MAKE IT LAST (Vivienne Westwood)

KUNST,                                                                                                                                                  HET HIER IS HET NU,                                                                                                                NEEM DE RUIMTE VOOR RUST EN GEDACHTEN,                                                    HET NU IS HET HIER,                                                                                                                   (HET LATER ZAL WACHTEN) (Eke Mannink)

teksten die stof tot nadenken geven!                                                                       Hopelijk tot ziens in 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.