Lente

Breien en vilt vind ik een mooie combinatie. De souplesse van het breiwerk en het vormvaste van het vilt kunnen elkaar mooi aanvullen. Het leuke van breien is dat je het overal mee naar toe kan nemen en zo op elk “verloren” moment een naaldje verder kunt breien, dat is met natvilten wel wat lastiger. Never a dull moment! Mocht je ook een prachtige top willen maken dan kun je bij mij terecht. Eerste afspraak bestaat uit een plan maken, wol kiezen en thuis gaan breien. Tweede afspraak ga je vilten en het geheel in elkaar zetten.

Dit jaar ben ik breisels en vilt gaan combineren. De combinatie van het soepele breiwerk en het stevigere vilt vormen een mooi geheel.
Het breien is uiteraard veel werk, ook heel erg leuk om te doen en makkelijk mee te nemen zodat je altijd in een verloren moment nog een naaldje kunt doen.
Enthousiast geworden? Broos geeft 1 op 1 workshops hierin. In de eerste ontmoeting maak je een plan, en ga je naar huis met een breiopdracht. Als deze klaar is maak je een nieuwe afspraak en vilt je de achterkant.
Viltervaring is niet noodzakelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.