VILT VERKOOP DOOR ATELIERBROOS

Het Hemelvaartweekend is atelierBroos “on the move”!
Op donderdag 2 juni ben ik deelnemer bij “Buitengewoon Kunst op Nienoord”: de verkooptentoonstelling van kunst in de borgtuin van het nationaal rijtuigenmuseum Nienoord in Leek. De tentoonstelling geopend vanĀ 10.30 uur tot 17.00 uur.
Op zaterdag 4 juni is de KunstSUPERmarkt in Hardenberg. Ook hier is Broos van de partij.
Deze markt met 50 kramen wordt gehouden op het Wilhelminaplein in Hardenberg en is van 11.00 tot 17.00 uur.
Zondag 5 juni organiseert Art-Event een grote kunstmarkt voor de echte kunstliefhebber bij de oude steenfabriek in Losser. Dit event duurt van 11.00- 17.00 uur. Meer info over de deelnemers te vinden op de www.kunst-evenementen.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.