ACTIVITEITEN ATELIERBROOS IN SEPTEMBER

Augustus was beslist een goeie vilt- en verkoopmaand! Door de regen en de lage temperaturen waren er veel dames die een lekker warm viltjasje kochten. Daardoor had ik na de markten weer veel te vilten om de voorraad op peil te houden.

September wordt een lekkere volle maand!

Op 10 september sta ik, bijgestaan door Jeannette Osse, op KUNSTMARKT DE BILT die wordt gehouden in het van Boetzelaerpark.
Zondag 18 ben ik in Buren. Daar wordt de kunstmarkt gecombineerd met Buren Jazz Stad. Dat wordt een swingend gebeuren, hoop ik!
Maandag 19 meteen s’morgens naar Atelier Felt in Friesland voor een inspirerende 3-daagse workshop “Wild fibers in modern couture” die gegeven wordt door Viltze Kaslauskaite. Ik hoop daar met de vachten van onze 3 verschillende schapenrassen hele mooie kleding te vilten!
Mijn activiteiten eindigen deze maand op zondag 25 september. Een kraam op De Open Wijngaarddag van de Reestlandhoeve, Hoofdweg 21, in Balkbrug van 11 tot 5 uur. Deze dag is ook de laatste dag van De Week van de Smaak. Op de hoeve is er naast de kunstmarkt ook een boerenmarkt met streekproducten, en natuurlijk zijn de eigen wijnen ook te proeven.   Ik zit in september redelijk door het land verspreid, dus misschien tot ziens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.