KUNST OP NIENOORD: 26 en 27 NOVEMBER

 

 

 

 

 

OKTOBER

Begin oktober heb ik eerst eens mijn jasje, gemaakt bij de workshop van Vilte Kazlauskaite, onder handen genomen, het wordt steeds mooier maar is helaas nog niet helemaal af.

Op 15 oktober was de open inschrijfworkshop, 4 dames hebben die dag allemaal iets anders gemaakt. De resultaten waren prachtig en tot ieders tevredenheid.

De week erna een 2-daagse “een-op-een” workshop met een bijzonder thema. Collega Rubi heeft een Afghaanse windhond met prachtige vacht. Zij wilde graag de door haar opgespaarde haren verwerken in een jasje. Het is echt een succes geworden.

 

 

 

 

 

Vervolgens heb ik in het atelier de oostmuur geïsoleerd. Een klus die al langer gepland stond maar nou niet direct mijn voorkeur had. Eerst 8 meter stelling leeg halen en afbreken. Betengelen, isoleren, electriciteit, gipsplaten, plamuren en witten. Dan alles weer opbouwen en inrichten. Een week hard werken, maar nu kan wat mij betreft de winter wel beginnen!

 

 

 

 

 

NOVEMBER

Begin november volgde ik in Baard een 3-daagse workshop bij de Duitse viltster Heidi Greb. Zij is ongelooflijk perfectionistisch, geduldig en bevlogen. Haar ruwe vachten en vlies verwerkt ze met zeer veel liefde tot de meest prachtige jasjes. Haar vilt is echt van topkwaliteit. Ik heb zelf een mooie bodywarmer gemaakt met de grijze lokken van onze gotlandschaapjes, ontzettend genoten en weer heel veel opgestoken.

Mijn laatste kunstmarkt dit jaar is in Leek, Kunst op Nienoord op 26 en 27 november. De komende weken ga ik hard aan de slag om daar een mooie collectie te presenteren.

De laatste dag van de maand staat er nog een workshop op het programma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.