RUSTIG OPSTARTEN IN JANUARI

Deze week houdt de damesmodezaak MODERN ART, Thorbeckestraat 9 in Zandvoort hun jaarlijkse kunstenaarsweek. Een deel van mijn BROOS collectie is daar nu te zien en te koop. Ook is er veel kleding van andere kunstenaars dus zeker de moeite van een bezoekje waard.

Een aantal DeeCee-dames aan het vilten.

 

Midden januari heb ik een” viltpresentatie met proeverij” gehouden voor 16 dames van de DeeCee in Raalte. Eerst de theorie en daarna de praktijk. Aan het eind van de avond was alles over vilten duidelijk en had iedereen ook daadwerkelijk iets gevilt, een corsage, vilten balletjes aan een spang of als broche, kaart of zomaar een mooie lap. Op sommige dames is zelfs het viltvirus overgeslagen, kortom een bijzonder geslaagd samenzijn.

 

Voor belangstellenden, de VKG Vilt Kontakt Groep heeft vanaf 22 januari een jubileumtentoonstelling in het Kruithuis in Den Bosch. Er is werk te zien van viltsters die lid zijn van de VKG. Ook is er een installatie opgebouwd met vilttegels gemaakt door ongeveer 100 van de leden. De tentoonstelling sluit af op 4 maart met een modeshow waar BROOS ook 3 jasjes voor heeft geleverd. Ik ben daar zelf niet bij ivm mijn vakantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.