MEI 2012

In de slideshow ditmaal foto’s van de nieuwe aanwinsten op schapengebied. Vier schapendames van stal de Weidonk, Sikko Oegema, in s’Hertogenbosch.¬†Een blonde spelsau-moeder met een prachtig ooilam (50% coloured lincoln longwool, 50% spelsau). Verder zwarte Jut en witte Jul, twee eenjarige wensleydales. De kudde is nu 11 schapen groot! ¬†Vrijdag 4 mei worden de andere 7 schapen geschoren. De vachten zijn voor eigen gebruik en te koop.

De activiteitenagenda van mei:

Workshops:

  • 3 : workshop voor 2 personen, via de veiling van de Rotary Wierden.
  • 8: individuele workshop, als onderdeel van de cursus “pensioen in zicht”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.