februari/maart 2013

Helaas is deze nieuwsbrief een beetje verlaat. Veel sneeuw en kou deze maanden maar toch 4 dagen dat ik in de tuin kon werken met bloeiende krokussen, sneeuwklokjes en een heerlijk zonnetje, fantastisch.

Januari heb ik afgesloten met 2 workshops, lekker met vachten gewerkt en er is nog een mooi jasje gemaakt.

Vanaf februari zit ik in het bestuur van de Viltkontaktgroep, mijn taak wordt het coördineren van de regio’s.

Half februari op de handwerkbeurs in Zwolle mooie materialen gekocht. Ze moeten nog verwerkt worden, ik kan bijna niet wachten..
Verder heb ik bij een viltster in de buurt een poging tot plantaardig verven gedaan, wordt nog vervolgd. Bij een andere viltster prachtige zijden sari’s gekocht met zilverborduurwerk die wil ik gaan verwerken in het vilt, spannend!

Activiteitenagenda MAART

One Reply to “februari/maart 2013”

  1. wat mooi een witte krans van schapenkrulletjes…! nieuw product Eljen? alles goed verder, zonder Gee?
    liefs Mieke
    PS de vaas is bijna klaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.