AUGUSTUS 2013

Hopelijk hebben jullie allemaal net als ik, kunnen genieten van de mooie maand juli. Heel veel zon en onwaarschijnlijk hoge temperaturen, echt de zomer waar iedereen naar verlangde.

Warm of heel warm en wordt altijd gewerkt. Zo af en toe plakte de wol vast aan de wat warme handen, maar waar een wil is, is een weg! ik heb 3 leuke workshops gegeven, 1x vachten en 2x sieraden. De dames van de tuinclub hebben zichzelf in de gevilte bloemetjes gezet. De bloemen zaten overal, op pols, hals, haar en decolleté, of in een dasje verwerkt. Ze zagen er prachtig uit.

Schaapscheerdersfeest in Orvelte was gezellig, goede sfeer, mooie brink, leuke schaapjes. In Sellingen was het druk en de verkoop prima. Het open atelierweekend werd goed bezocht met geïnteresseerde bezoekers.
Zo vloog de maand voorbij en werd het augustus voor ik er erg in had!
De dahlia’s en de floxen staan vol in bloei, prachtige explosie van kleuren. Heel inspirerend.
Ik neem me altijd voor in de winter een grote voorraad te vilten voor de verkoop in augustus en september maar het is me weer niet gelukt… ik heb wel aardig wat gemaakt maar moet er nog wel even stevig tegen aan! Als de verkoop in Wezep en Ootmarsum tenminste net zo goed loopt als vorig jaar. Zo niet, dan kan ik het fluitend aan.

ACTIVITEITENAGENDA AUGUSTUS.
maandag 5, workshop

zondag 11 kunstmarkt WEZUP

vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 kunstmarkt OOTMARSUM.

vrijdag 30, workshop

SCHAPEN:
De schapen hebben we begin juli behandeld tegen de vliegenmaden met een spulletje dat 16 weken werkt! Ik hoop dat het zo is want dan heb ik echt een zorg minder. Het is voor de schapen veel te warm, ze liggen er maar uitgeteld bij. Alleen Jip staat vrolijk in de brandende zon gras te eten, terwijl de anderen in de schaduw liggen te puffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.