NOVEMBER 2013

Terugblik op oktober.

Ik had 2 workshops, de ene met vachtvilten, het resultaat waren prachtige plaids na een dag hard werken, de andere met het maken van een  bodywarmer en hoed, met indrukwekkende resultaten. Daarna een leerzame en druk bezochte landelijke dag van de ViltKontaktGroep  in Amersfoort. En een gezellige kunstmarkt met hulp van nicht Maartje in Wijk bij Duurstede. Verder ben ik in een lekker werkritme gekomen en heb weer van alles gevilt. We hebben de storm overleefd met alleen plat gewaaide dahlia’s, afgewaaide takken en wat kapotte dakpannen, dus dat valt gelukkig reuze mee.IMG_7784

De armbandjes van gevlochten leer die je nu veel ziet heb ik omgezet in vilt, een leuk nieuw product. Ook heb ik de stof van de colbertjes met veel zijde vezels en zijden stoffen erin gevilt zodat ze een heel nieuwe look gekregen hebben. Op de zwart/witte cardi ben ik wel trots, erg mooi geworden, al zeg ik het zelf!  En wat de activiteiten betreft November gaat een drukke maand worden…

ACTIVITEITEN NOVEMBER

  • 2 en 3 november Art Assen van 11.00-17.00 uur in de TT hal.
  • 4 november bijeenkomst regio ViltKontaktGroep in Zwolle
  • 10 november kunstmarkt in de Schelf, Almelo van 11.00- 17.00 uur
  • 16 – 23 nov. deelname kunstenaarsweek Modern Art, www.modernart-zandvoort.nl
  • 17 november zussenworkshop
  • 30 november bestuursvergadering en regiocoördinatorenoverleg VKG in Utrecht.

SCHAPEN

Ik ben bezig iedere dag de schapen een handje brokken uit mijn hand te laten eten zodat ik ze makkelijker kan “vangen” om te bekappen etc. Op you tube heb ik een methode schapen op hun kont zetten bekeken, dit is makkelijk als je ze moet bekappen. Ik ben dat aan het oefenen…vooral  Jip is heel gewillig. Het lukt niet altijd maar met geduld moet het zeker goed komen. Verder hebben we een aantal schapen bekapt en weer wat wensleydalekonten geschoond. Dus nu kunnen ze netjes de winter in.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.