DECEMBER 2013

Op 14 december doe ik mee aan de kunstmarkt in Appingedam. KunstKerk-blackDit is mijn laatste activiteit van dit jaar!

Daarna ga ik maar weer tellen: werkuren, kilometers, voorraad, enzovoort. Hier wordt de belasting dan weer blij van en ik ietsje minder dwz van het telwerk. Ik ben wat later dan anders met de blog van december omdat er iets veranderd bleek te zijn op de site. Hoe en waarom is een raadsel maar onder “collectie” was niets meer te zien! Erg vervelend. Na wat gefrutsel leek het in eerste instantie opgelost maar toen kon je alleen 1 voor 1 alle foto’s bekijken… dan moet je wel heel veel geduld hebben. Inmiddels zijn alle afbeeldingen  ondergebracht in 9 categorieën. Je kunt op een foto klikken om een reeks  van 21 foto’s per pagina te bekijken. Wil je een foto beter zien dan klik je er op. Het is allemaal wel een heel gedoe om dat weer goed voor elkaar te krijgen en iedereen begrijpt natuurlijk dat ik dat helemaal niet zelf kan!! dus de hulptroepen hebben achter de schermen heel hard gewerkt, en het resultaat mag er dan ook zijn!

Ik kan met volle tevredenheid terugblikken op november. Goed verkocht in Assen, Zandvoort en Almelo! Ook liggen mijn schapenkragen inmiddels in de winkel “sjiek, sjiek” in Arnhem.

De schapen doen het goed. Zij krijgen nu iedere ochtend flinke plukken hooi en eind van de middag de brokken. Dat is een gevecht, ze springen boven op elkaar om het dichtst bij te kunnen komen. Flip krijgt de meeste brokken want die is toch wat dunner dan de anderen.

Erg gezellig is het dat Deniese uit Barbados, Bo uit Génève en Mees uit Amsterdam allemaal thuis zijn met de kerst!  Dat wordt genieten. Ik wens jullie tot slot ook allemaal hele fijne feestdagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.